Nyheter

Glänta och Filmkonst bjuder till Valborgsfest på Nefertiti

UNDERHÅLLNING - DANS - BAR - HÖG(SOMMAR)TRYCK

Torsdagen den 30 april bjuder vi till vår klassiska vårfest. Liksom förra året på Nefertiti i Göteborg. Det börjar 20.00 och slutar vid tresnåret.

Vid skivspelarna: Dj-eiDee (Skoldisco) och DJ Khim.

På scenen: tokhajpade Birgit Bidder. Dessutom som alltid någonting hemligt.

Prisutdelning: Filmkonsts stipendium Gyllene Draken (fd Gulddraken) går till någon eller några som gjort filmkonstbefrämjande insatser under det gångna året i västra Sverige. Delas ut runt 21.00.

Pris 80:- (ink. garderob 20:-)

Välkomna!

------------------------------------------
NYTT FILMKONSTNUMMER! Filmkonst utkommer samtidigt som Glänta med ett nummer som utgår ifrån Markus Öhrns verk Magic Bullet som visades under festivalen 2009. Detta nr presenterar filmcensorernas egna beskrivningar av censurklippen i sin helhet. Pris 60 kr. För beställning se www.filmfestival.org

NYTT GLÄNTANUMMER! Vad finns vid censurens slut? Gläntas nya nummer rör sig från filmklipp till tystade journalister, från Pirate Bay till obscena hiphopare. Om censuren har en motsats är det den som tar form i Glänta. Vi kan erbjuda vår Filmkonstprenumeranter att köpa Gläntas censur- nummer för 70 kronor istället för 100 kronor. Beställ genom att skicka ett mail till: info@glanta.org (Glöm inte att tala om att du är Filmkonstprenumerant.)